nu drar jag



This is my today look.
har små söt uttöjningar (ELLER HUR FAN DET STAVAS (:P) ) i öronen med playboy på Höhö :)


Adios*

Kärlek vid första.

Min pojkvän kommer gråta då han ser vad jag gjort för färg på bilderna

Men det gör ingenting.
ONE LOVE.
Älskar dig gubben.

Ps.
Jag vet hur man gör snygga designer till bloggen, men jag vill inte ha en sjutk snygg. Jag gillar den som den e nu, lite slarvig och kladdig ;) Ds.

Nu är jossan arg

Jag ställer alltid upp och finns där för mina vänner.
De frågar om jag vill haka med dit och dit och självklart gör jag det, men när det är min tur att fråga så får man ett nej tillbaka, eller jag orkar inte, eller känns onödigt eftersom det inte är jag som ska gå där. Men hallå idioter, det handlar om att ställa upp! Peter en snubbe som jag knappt känner sade att han skulle kunnat haka med om han inte jobbade. Haha nu visar det ju vart ens riktiga vänner är och inte är. Och visst bli arga, men whatafuck, förstå lite! fast egentligen, ni har ingen fucking anledning till att bli arg, det är jag som ska bli arg och det är jag SOM FAN men mest besviken. Fyfan vad ni är själviska, är det tacken man får liksom. Kanske dags att byta vänner. JA, jag tror det.


Its time for me to stand on my one.
I never wanna see you again bitch. Your just another stupid girl.

Egoist JAVISST :/

Vi människor bara förstör allt mer och mer, men vi skiter i det! Vi blundar för allting som pågår, jordens undergång är det ingen som vill tro på. Men någon dag kommer det hända och då är det vårat fel. Ändå så vet vi någonstans att det är nära, men vi skiter i det. Vi fortsätter släppa ut gaser och annat skit som förstör. Vi bygger t.o.m hus där skogar varit, liv varit. Stackars djuren och stackars oss. Fast å andra sidan vi får skylla oss själva


Nu är det Dags för mig att städa, duscha, fixa mig och sedan åka till Södertälje.
Adios *


Folkhögskola.

Jag glömde helt bort.
Jag ska på öppet hus idag! Ska nämligen börja plugga i höst och då kan det vara bra att åka och kolla på skolan, se hur det ser ut och sådär och kolla om jag kommer trivas :] Förmodligen så går allting super, be för mig mina underbara läsare :]
 

Puss Puss

Blodprov i min röv


Min älskling har varit hos läkaren och tagit massa blodprover och andra prover. Den stackaren! Men sicken tur att  han inte tuppade av, det hade jag gjort. Är så känslig för sprutor så man inte ens kan drömma om dem. Nej fybubblan vad jag alltid försöker undvika dem, haha, Jossan är rädd ;] ..Ska köpa med mig choklad och annat gott hem till pojkvännen ikväll så man kommer dit. Det har han gjort sig förtjänt av! I loooove him <3

Psyfrukost.

Det är inte direkt trevligt att vakna till en hundspya och att nästan gå över den! Jag kan då säga att jag tänker inte torka upp den någonstans, jag tycker sånt är äckligt och tänker aldrig i mitt liv röra skiten. Låt mig verka bortskämd, handlar dock inte om det, blir bara äcklad.

...Oj, jag glömde säga Godmorgon.

i hate you so much


PUSS PÅ ER

Är man en familj och har en TV i vardagrummet tycker man ju ändå att man ska kunna dela med sig. Jocke är den som styr fjärrisen hela dagarna och jag kollar aldrig på Tv längre, och nu när det är en serie som jag verkligen verkligen verkligen vill se, så säger han NEJ, endast för att jävlas med mig. Inte bara det, han har tv i sovrummet sitt men inte fan kan han titta där och jag får inte gästa tv där inne heller. Snälla Jocke, kan inte du typ köra över dig själv med Bilen, jaghatardigochdetvetdudinhårigafan.

DEN RÄTTA FÖR JOSSAN.. MICKE! <3

Jag och mamma sitter och kollar på den Rätte för Rosing och vi gör inget mer än att garvar åt det! Fan vad ytliga dem är och vad Linda behöver en reality check asså, hon är över 30 bast och leker som en 14 åring. Jag har alltid gillat henne men nu är hon en liten fjortis i mina ögon samt Bobby silikonläpp.

Hej jag heter josefine..



..Och jag har syndat. Nämligen ätit Chips! Jag som skulle kasta bort alla onyttigheter och börja äta mer sunt, men vi kan väl låtsas att det var ett äpple jag käkade, eller 2. Jag menar, 1 hel chips påse på 20 min (!) måste ju ändå vara .... 10 äpplen :/ I SUCK

It just a little to late

Det bästa med att göra misstag är att man lär sig av dem, man lär sig att inte göra om dem igen. Fast och andra sidan så skulle det vara skönt om ordet misstag inte ens fanns.

Satt nyss och kollade på Mitt Stora Feta grekiska bröllop och nu såhär i efterhand önskar jag att man vore grek! Haha, vilken släckt och vilket liv, jag älskar det. Synd att man är en stel svennepinne, jag vill vara en livig lammgrek ;]


Hello my name is Samara


Det är så bra att jag är duktig med kameran, jag lyckas aldrig få det suddigt. Men helt ärligt, vad tänkte jag med då jag tog denna bild, jag sitter helt stilla men ändå ser jag ut som Samara i The ring. Kill me somebody! Fast då måste jag iof vara en snyggare version av Samara.

Give me som pillz


Det är verkligen en seg dag idag.
Ställt fram klockan det har man ju gjort, men inte går dagen fortare för det! Kan det bli klockan 6 så jag får träffa min Loverboy, PLEASE!

Helgen

Kan väl börja med att berätta vad man har haft för sig i helgen.
Löningen min kom in Fredags, eller förskotts lönen så det blev in till Stan. Köpte hårförläning, skor, klänning och en jätte söt mini kofta på HM, nagellack 4 stycken och lösögonfransar. Sedan var det bara att rulla tillbaka hem och göra ingenting. Var hel slut den dagen och skulle egentligen hem till pojkvännen men nej, så blev det inte! ....saknar honom dessutom :[ Men ikväll så !



Bjuder lite på mig själv.
PUSSS

Ny blogg igen

Jag byter blogg i princip hela tiden.
Nu har jag dock 2 stycken, en privat och sedan den här som alla kan läsa :] Visst är jag gullig som delar med mig av min spännande vardag som dock inte alls är spännande alls, men vi kan ju alltid låtsas som att jag är värd 45787 miljarder så att läsningen blir roligare !

RSS 2.0